Danielle Abbink

Daniëlle is in 2017 afgestudeerd als fysiotherapeute bij Zuyd Hogeschool te Heerlen. Hier heeft ze het TOP-traject gevolgd. Dit is een aangepast programma, waarbij er in verkorte tijd het eindniveau beginnend fysiotherapeut behaald wordt. Hierdoor was er ruimte voor een buitenlandse stage, die Daniëlle in India heeft gelopen. Dit heeft bijgedragen aan een brede kijk op zowel het leven als het menselijk lichaam. Om deze visie toe te passen en verder te kunnen ontwikkelen is ze in 2018 gestart met de opleiding osteopathie (IAO te Antwerpen). Hiervoor heeft ze in 2022 met lof haar Master of Science graad behaald (Buckinghamshire New University). Kijk voor meer informatie over het stukje osteopathie op de website van Osteopathie Abbink.

Daarbuiten blijft Daniëlle bezig met ontwikkelen binnen het vakgebied fysiotherapie middels bijscholingen en cursussen. Zo heeft ze begin 2019 de cursus Dry-Needling te Domburg afgerond, welke nu ook in de praktijk toepast wordt (meer informatie). Hiervoor heeft ze begin 2022 de vervolgcursus afgerond, waardoor Daniëlle nu ook gespecialiseerd is in Dry-Needling rond de wervelkolom en de nek.

Op dinsdag is Daniëlle nog werkzaam als fysiotherapeut. Voor osteopathische consulten kunnen jullie op woensdag bij haar terecht!

Bereikbaar per mail via: danielle@fysiotherapieabbink.nl of danielle@osteopathieabbink.nl

Type uw zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven